CAMBODJA

Doncs si, tant bon punt trepitges Cambotja, veuràs que pots tenir problemes d’idioma, de cultura, però no d’alimentació, i és que en aquest país s’ho mengen tot!! Pels menys agosarats, els fideus i les sopes faran les seves delícies, i els plats o les petites barbacoes de carn els faran el pes. Però per aquells que busquin quelcom més, el fet de poder tastar tota mena d’insectes, des de aranyes d’aquestes petites que tenim a casa, fins a una mena de taràntules o cucs o escorpins, així com carn de serp, cocodril o tortuga (tortuga legal, no en perill d’extinció) els faran entrar en un nou món de la galàxia culinària. Nosaltres, a part d’algun cuc i la serp, no vam poder degustar massa coses estranyes més. La tortuga és molt cara i el cocodril s’havia acabat el dia que ens vam decidir. La serp té un gust realment bó, com conill però molt més gustos. Potser de tot el que vam tenir la sort de tastar, el que més ens va agradar era una mena de raclette formada per una planxa on et feies la carn i una olla on anaves bullint les verduretes amb el caldo, i així anaves fent l’àpat al teu ritme. La resta de delícies khemer són molt més adaptades als nostres gustos, i els nooddles amb verdures, porc, pollastre o vedella van constituir la major part de la nostra dieta. A les zones turístiques no cal dir que hi pots menjar de tot, pizzes i pasta i filet de bou o qualsevol especialitat francesa. Per cert, no deixeu de tastar les potes de granota, ja siguin a la brasa o fregides! Bonísimes i barates!

Una resposta

  1. ara entenc perque esteu tan prims!!!!!!!!!!!!! seran els insectes?
    Petonets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: